dissabte, 4 de juliol del 2009

Agulla 92 - CADE 7a+ (V+ obl.)

Aquest dissabte en Rovi i jo (Xicu) anem a Montserrat, cansats de la xafogor de Sadernes i de la calda de l'aeri fins passades les 13:00, decidim anar a la muralla Nord-Oest d'Agulles a fer la Cade de l'Agulla 92 .

Via aconsellada per uns companys de Manlleu (si no recordo malament) el dia que haviem fet la Cade de l'Agulla del Centenar.

Tot buscant la ressenya per internet, veiem que a ressenya.net li diuen l'Agulla 75, i després de compara-la amb els llibres de la cara nord deduïm que és la mateixa.



En Rovi al primer llarg

Cal dir que és una via molt recomanable, molt equipada i amb tots els seus llargs de fissura i sobretot el tercer llarg que és d'Off Witch.
Tot i que és el nostre primer OW no se'ns ha posat tan malament.

En Xicu empotrant el genoll a l'OW


El material que hem dut és joc de friends i 20 express, els tascons i estreps no són necessaris i molta aigua, que tot i que hem estat a l'ombra tota l'estona,solament amb l'aproximació ja li fots una bona apretada.


Foto de cim

4 comentaris:

Pere T. ha dit...

Eis!
quina il.lu veure-li la cara al perdut d'en Rovi!
A veure si coincidim kbronsetes!
Una abraçada a tots dos!

nenivan ha dit...

Hola companys, veig que els nostres consells no varen caure a sac foradat i me n'alegro. Enhorabona per la via, recordo especialment el llarg de l'OW com a dur i en general una via molt guapa durant tots els llargs.
Estem fets uns tatxadors de classiques, nosaltres també varem estar aquest finde per la cara nord...
Fins aviat nanos

木須炒餅Jerry ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
文章 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.