divendres, 23 d’abril del 2010

Secreta vida 7a (6a+ obl.) Roca Dreta de les Valls

La Setmana Santa passada vam fer una sortida multitudinària als Ports de Beseit, gent de tota mena (escaladors, caminadors, futbolerus) però el que tothom volia era una mica de tranquilitat i fer una mica d'esport.

El divendres ens llevem i decidim anar cap a les Moles del Don, en Carles, l'Albert i l'Aleix tenen ganes de fer la Sam Belluga 6c (V+ obl.) però primer volen escalfar la musculatura amb alguna de les vies de placa de la seva dreta, Anarcoma (6b). Com en Soepe i jo ja l'hem feta ens posem a Obsessió continua (6b+) i llavors farem Anarcoma i així els podem fer fotos en el diedraco de la Sam Belluga.

L'Aleix fent el rotpunk a la Sam Belluga

El dissabte l'Aleix, en Carles, en Soepe i jo anem a Roca Dreta de les Valls a per la Secreta Vida, dir que només d'acostar-te a la pared ja intueixes de que anirà la cosa.

Ressenya de Secreta Vida

Un primer llarg de 7a que li'n diuen 6a+ obligat que la veritat creiem que de 6c no baixa, amb passos obligats entre xapes i roca un xic cutrilla.
El segon llarg de 6a amb 3 spits que no els veus fins que els tens a la punta del nas i gaireebé sense poder protegir, bastant agònic.

Jo en el segon llarg de Secreta Vida

Llavors la cosa ja canvia, un tercer llarg amb un mur hiper mega vertical e inacable amb bona presa i que et deixa ben inflat tot i que la ressenya li donen 6a+ jo crec que 6b ben bo.
El penúltim llarg molt bonic amb passets aïllats però que es va fent i l'últim bastant trencat, on has de provar totes les preses fins trobar la menys inestable.

Vista de les Roques de Benet desde Roca Dreta de les Valls

En definita un viot com feia temps que no feia, molt exigent però que et deixa un molt bon gust de boca.

3 comentaris:

Montse ha dit...

Hola Xicu!!!!
Vaig anar a Sadernes el divendres que tenia lliure, a la part de dalt de castell s'espasa... I va estar molt bé!!! vaig buscar el teu móvil però ohhh... no el tenia, si no ja t'hagués avisat!
escolta, estàs al foro de les furgos, eh?! jejeje
ei, quines vietes per Ports... Records a la penya ;)

咪叩~ ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
咪叩~ ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.