dimarts, 11 de desembre del 2007

Pont de la Purissima

Aquest pont del Desembre, ens hem separat en dos grups, els que tenien tota la setmana de vacances i els que només teniem el pont de quatre dies.

El grup que han tingut més dies han marxat cap a Granada, on han estat a El Chorro, Aloha i Cahorros i han acabat fent bloc a Albarracin.

Els que hem fet el pont hem anat cap a Tarragona, on hem estat a Siurana, Arbolí i La Mussara.

El primer dia, Dijous dia 6 hem estat al sector Corral Nou, un molt bon sector tot i arribar-hi per error pensant-nos que era Grau dels Masets. Un sector amb molt bona roca i uns viots llarguissims sobretot al sector de l'esquerra.
En Quim tibant-li a un 7a+/b per escalfar,jiji

El Divendres 7, anem al sector Grau dels Masets, un sector bastant concorregut on s'hi poden fer un munt de 6ens i on han equipat una 6c+ de flanqueig que a en Soepe, en Rovi i a en Xicu els surt al flash. Abans l'havien probat una colla de Vic i també l'havien encadenat. Estaven de Rebaixes a Siurana.
En Soepe al flanqueig del 6c+

El Dissabte 8 anem a Arboli, als sectors Can Mansa i Can Simiro. Un dia molt rònec i amb bastant de vent. A Can Mansa fem un 6a+, un 6b i un 6c i els encadenem. Llavors anem a Can Simiro i probem la fisura "Materia satànica assessina" (6b) molt recomanable.
En Rovi encadena a vista "Allegro ma non tropo" (6c), un viot de foradets mega tècnica i en Soepe "Agua de fuego" (7a) al segon pegue.

En Rovi a la panxeta del 6b

El diumenge 9 anem a La Mussara, al sector Lo Soterrani, un bonic sector bastant "sobadillo" on fem uns quants 5ens entre ells el "diedre del pi" i algun que altre 6è per acabar amb un 6c d'una fissura molt estètica on ens hi esgarrapem els braços i que a en Soepe li surt al flash.


En Xicu a la fissura de 6c

Un pont bastant ben aprofitat tot i que el vent no deixava tibar a muerte, no acabaves de mantenir la temperatura corporal ideal, però que hi farem hi han més dies que llonganisses.

Rovi, Alex, Xicu, Quim, Maria, Pitu i Soepe.
També vàren venir l'Anna i la Neus.



Posta de sol a La Mussara


3 comentaris:

Anònim ha dit...

bones!

la via nova de flanqueig que comenteu als Graus dels masets tb vaig tenir la sort de fer-la (tb a vista). Molt guapa per cert. Després vam passar pel camping a actualitzar el llibre i està cotada de 6c a seques. a mi no em va semblar més. Ara està de 6c+??

ciau

XICU ha dit...

Nosaltres també la varem actualitzar al camping i hi posava 6c+, les ressenyes les té en soepe, però a nosaltres tampoc m'ho va semblar, jo no en tinc gaires de 6c+'s a vista però no sóc ningú per decotar.

Kbcés ha dit...

Sóc assidu de Siurana i a mi em sembla 6b+, així que suposo que 6c pot estar bé. 6c+ és una exageració... però a que eés guapa!!???