divendres, 23 d’abril del 2010

Passatgers del vent 170m. 7b (6a+ obl.)

El passat 13 de març aprofitant la festa d'inauguració del casal de Vilanova de Meià, uns quants de la Secció-vertical fem una sortida cap a Vilanova.

En Rovi i jo anem a fer la via Passatgers del vent a la Roca dels Arcs.

Feia temps que li tenia l'ull posat i no trobava company per fer-la.

Envoltats d'un paisatge enblanquinat de les nevades de la setmana, semblava que no estiguessim a la Roca del Arcs sinó en algun lloc inòspit del Pirineu, tot i que la temperatura no acompanyava al paisatge doncs hi vam estar la mar de bé.


Paisatge de Vilanova de Meià

Una via de placa totalment equipada amb bastanta bona presa però molta continuitat on la seva màxima dificultat està en superar el sostret de sortida de la feixa (7b) que esta equipat per fer en artificial i que un cop superat el sostre et trobes amb el millor llarg de la via.

I en la sortida del llarg seguent on un pas de bloc (6c) et fa tibar de valent per poder sortir de la reunió. On vaig improvitzar una escaleta per fer el pas doncs no hi havia maneres de quedar-me d'una minsa regleta.

Tot i que tota la via té les típiques panxetes que has d'anar superant i que et van inflant els avantbraços.

A la feixa ens hi vam trobar el niu d'un voltor a l'alçada de la reunió de la via "El somni de Quimfer".


El voltor



En Rovi a l'últim llarg

També dir que feia molt de temps que no es veia una Roca dels Arcs amb tantes cordades, digne de les seves millor èpoques.




1 comentari:

咪叩~ ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.